Hjemmetest for klamydia

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du har klamydia eller ej, er den letteste måde at få svar på en hjemmetest – ikke noget med at bestille tid hos lægen eller skulle sidde på en klinik og vente sammen med nogen du måske kender.

Køb en hjemmetest for klamydia

Nettet tilbyder en lang række steder at købe klamydiatests, her er vores anbefalede sted at bestille en billig test, som leveres i diskret indpakning.

Testen tages der hjemme og giver svar efter kun 15 minutter.

Køb en urintest for Klamydia

Hvis du gerne vil have en test med laboratorietest, kan du købe en Klamydia urintest. Her er vores anbefalede sted at bestille en billig test, som leveres i diskret indpakning.

Testen er let at udfører, og returneringen er betalt, så alt du skal gøre er at smide den i postkassen i den medfølgende konvolut. Normalt får du svar efter 3-5 dage.

Bestil en klamydia laboratorie test online

Min klamydiatest er positiv, hvad nu?

Har du fået stillet en klamydiadiagnose er det vigtigt at du modtager behandling snarest muligt, for at undgå eventuelle komplikationer, som kan opstå ved ubehandlede infektioner med chlamydia trachomatis. Du kan bestille en behandling, leveret direkte til din dør fra hverdag til hverdag:

Bestil klamydiabehandling online