Kønsvorter

Hvad er kønsvorter?

Kønsvorter går også under navnet kondylomer og en eller flere små vækster ved kønsorganet eller anus hos begge køn. De opstår på grund af en infektion med HPV (Human PapillomaVirus). Har du søgt på “behandling kondylomer” er du landet det helt rette sted.

Let behandling for vorter på kønsdele

Få behandlet dine kønsvorter nemt og hurtigt hos et online apotek. Vi har valgt at anbefale netop denne side da de tilbyder gratis dag-til-dag-levering direkte til din dør, når du står og har brug for creme mod kønsvorter.

*Vi har udvalgt det billigste og ifølge apoteket mest populære produkt. Klik her for at gå til produktkategorien og se dine andre muligheder for behandling af kønsvorter.

Symptomer på kønsvorter

Kønsvorter viser sig som små udvækster, lidt i stil med vorter andre steder på kroppen, dog typisk lidt mindre. Den nemmeste måde at vide om man har det på, er at kigge efter “noget der ikke hører til”. Andre symptomer kan være:

  • Kløe
  • Svie
  • Smerter
  • Små blødninger
  • Smerter ved samleje

Hvordan foregår fjernelse af kønsvorter?

Behandling foregår med en hudcreme som smøres direkte på det inficerede område. Hos apoteket vi anbefaler har du mulighed for at bestille følgende cremer mod kønsvorter til behandling af kondylomer:

Når du har valgt et middel mod kønsvorter, skal du blot udfylde en kort online konsultation, hvorefter du vil modtage behandling allerede den næstekommende hverdag.

Hvordan undgår jeg kønsvorter?

Kønsvorter smitter som alle andre seksuelt overførte infektioner ved kontakt mellem kønsdelene. Vil du undgå kønsvorter kræver det derfor brug af kondom. Har din partner synlige kønsvorter bør disse behandles med creme mod kønsvorter.

Ubehandlede kønsvorter

Behandles kønsvorter ikke vil ubehaget typisk øges med tiden. Især kvinder vil ved vorter i skeden opleve megen ubehag såsom kløe. Men heldigvis er det muligt at finde let behandling af kondylomer.